(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

V torek, 11. 2. 2020, imamo ZIMSKI ŠPORTNI DAN. Učenci od 1. do 3. razreda in nekaj učencev iz višjih razredov gredo na sankanje v Ribnico na Pohorje. Zjutraj ob 8.15 se zberemo pred šolo, primerno toplo oblečeni z nahrbtnikom in športnimi rekviziti. Za večjo varnost priporočamo tudi smučarsko čelado. V šoli dobijo malico. S seboj imajo lahko topel čaj v termo steklenicah ali nekaj denarja (do 5 €) za njegov nakup. Učenci, ki ostanejo v podaljšanem bivanju, naj imajo s seboj rezervna oblačila.

Učenci od 4. do 9. razreda ste se prijavili na različne dejavnosti. Prosimo, da za posamezne dejavnosti upoštevate spodaj napisano časovnico in ustrezno opremo:

SMUČANJE na Rogli: zbor na parkirišču pri vrtcu ob 6.50, vrnitev ob 13.45; (imejte topla zimska oblačila, kapo, rokavice,  brezhibno smučarsko opremo: smuči z brezhibnimi avtomati, smučarske palice, smučarske čevlje, smučarsko čelado).

DRSANJE v Rušah: zberemo se pred šolo ob 8.10, vrnemo ob 12.30 (imejte topla zimska oblačila, smučarsko čelado, kapo, rokavice, lahko tudi svoje drsalke.

ZIMSKI POHOD v okolico Lovrenca: zbor pred šolo ob 8.15, vrnitev okoli 12.30 (imejte topla zimska oblačila, kapo, rokavice, visoke zimske pohodne čevlji z nedrsečo gumo na podplatu).

SANKANJE v Ribnici na Pohorju: zberemo se v razredih ob 8.15, vrnemo do 12.30 (imejte topla zimska oblačila, smučarsko čelado, kapo, rokavice ter tople, visoke in nepremočljive zimske čevlje).

Vsi imamo malico in kosilo v šoli.

Za mlajše učence potekata jutranje varstvo in podaljšano bivanje po ustaljenem urniku.

Dostopnost