(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

Spoštovani starši, drage učenke in učenci
Danes, je petek, trinajstega. Za nekoga srečna, za drugega nesrečna številka. Vsekakor pa pomeni konec delovnega tedna in umiritev tedenskega ciklusa.
Včeraj smo izvedeli, da je pred nami še 14 dni učenja od doma. In za nami en teden. Danes sem se srečevala z učitelji, ki so povedali o tem, kako vam delo teče. Najprej hvala staršem, ker pomagate; še posebej zahvala staršem mlajših učencev, ki se s tem načinom dela srečujejo(te) prvič in nam nudite oporo ter podporo pri delu doma. Tudi zahvala vsem, ker ste se potrudili, in večinoma nimamo težav z internetom ali s podporo tehnike; če pa še kdo kaj potrebuje, javite, vam bomo pomagali.
Pohvalila bi tudi učence, saj ste prisotni na videokonferencah in se trudite slediti učnemu delu. Z veseljem pomagamo vsem, ki nas potrebujete, zato nam to javite. Tudi javite razredniku ali meni, če se vam zdi, da vaš otrok ne zmore opraviti vsega dela. Nikakor ne želimo, da bi otroci za računalniki preživeli cele dneve.
Na spletni strani smo objavili, da lahko kosilo v naši šolski kuhinji naročijo vsi učenci po običajni, šolski ceni, pa tudi starši po ceni, ki je za zunanje odjemalce. Morda vam bi to lahko bilo v pomoč, če imate tudi vi delo od doma in ob tem tudi pomagate svojim otrokom. Na kosilo se lahko naročite preko e-pošte: prehrana@oslovrenc.si.
Še vedno vas vljudno prosim, da razredniku takoj javite, če je kdo izmed učencev zbolel in nam tudi sporočate, če bi slučajno prišlo do okužbe v družini.
Naslednji teden bomo v petek, 20. novembra, izvedli tudi dan dejavnosti – zdrav dan s tradicionalnim slovenskim zajtrkom. Če le boste imeli čas in priliko, lahko marsikaj opravite skupaj z vašim otrokom.
Ker si želimo čim prejšnje vrnitve v šolo, vas prosim, da spoštujete ukrepe, ki nam jih nalagajo. Vem, da je včasih že preveč omejevanja, a drugače ne gre. Verjamem, da se ob spoštovanju priporočil v decembru obeta vrnitev v šolo. Vsi si tega želimo in upamo, da bomo lahko praznični december že preživeli v šoli.
Želim vam čim več zdravja, bodite pozitivni in izkoristite sonce!

Dostopnost