(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

Spoštovani starši, drage učenke in učenci

Od četrtka, 1. aprila 2021, do petka, 9. aprila 2021, se bo ponovno za krajši čas začel pouk na daljavo za vse učence.

Nadaljevali bomo z načinom, ki smo ga zastavili že v jesenskem valu. Pred nami je šest dni učenja na daljavo, ki jih bomo izpeljali preko Teamsa. Učenci bodo po ustaljenem načinu dobili tedenski načrt dela (urnik), kjer bodo posebej označene videokonference, ki so obvezne. Prenosniki za učence, za katere izposojo smo dogovorjeni, bodo pripravljeni v sredo pri informatorki; starše prosim, da jih prevzamete.

Vsebine športa bodo kot običajno objavljene v zavihku UČENJE NA DALJAVO na naši spletni strani, za vse razrede skupaj.

V tem obdobju bomo imeli nekaj dni dejavnosti, in sicer športni dan v torek, 6. aprila. V petek, 9. aprila, bo naravoslovni dan za učence 4. razreda ter  kulturni dan za učence od 6. do 9. razreda.

V skladu z letnim načrtom bodo v torek, 6. aprila 2021, med 17. in 18. uro pogovorne ure. Starši lahko učitelje pokličete na Teams ali se naročite na pogovorne ure preko naše povezave na spletni strani.

Naši učenci se lahko v tem času tudi naročijo na kosilo. Prevzem kosila bo mogoč od 1. aprila dalje, in sicer ga lahko prevzamete osebno, vsak dan med 10.00 in 10.30 pri zadnjem vhodu v kuhinjo šole. Posodo zagotovite sami. Prijave za kosilo sprejemamo do srede, 31. 3. 2021, do 9. ure, na elektronski naslov prehrana@oslovrenc.si ali na telefonsko številko 02 630 00 20. 

Prav tako nam javite, če imate težave z internetnim dostopom ali potrebujete računalnik. Po najboljših močeh se bomo potrudili in vam pomagali. O tem javite razredniku ali na moj e-naslov: marija.osvald-novak@oslovrenc.si.

Starše vljudno prosimo, da razredniku takoj javite, če je vaš otrok zbolel in tudi sporočate, če bi slučajno prišlo do okužbe v družini.

Skupaj z vami si želimo, da se razmere umirijo in upamo, da se bomo lahko kmalu spet srečali v šoli. V tem času pa zagotovo spoštujmo ukrepe, ki nam jih nalaga naša država in NIJZ.

Želimo vam lepe velikonočne praznike.

Lep pozdrav

Ravnateljica
Marija Osvald Novak, prof.

Dostopnost