(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

Iz občine so sporočili, da se bo v sklopu rekonstrukcije državne ceste s ponedeljkom, 12.4.2021, pričela naslednja gradbena faza. Popolna zapora državne ceste se bo zaradi tega prestavila in bo potekala od Križne cerkve do zgornjega Mercatorja, uvoz v Šolsko ulico in k Mercatorju bo omogočen.
Obvoz za osebna vozila ostaja nespremenjen, po cesti Lovrenc na Pohorju – Lehen – Uran in Slepnica – Hojnik kapela in po cesti Kovaška cesta – Ob Radoljni – Cesta vstaje. Obvoz za tovorna vozila je preko Slovenskih Konjic.
Koridor za pešce bo prehoden ves čas, omogočen bo tudi dostop do gasilskega doma.
Del državne ceste od pošte do Križne cerkve bo prevozen pod delno zaporo, prav tako bo s te strani možen tudi dostop do obeh parkirišč pred občinsko stavbo ter do parkirišča pri vrtcu. Dela na obeh straneh (pločniki) na tem delu ceste bodo trajala predvidoma še mesec dni.
Izvajanje avtobusnih linij ostaja nespremenjeno, in sicer po Kovaški cesti in cesti Ob Radoljni, za več informacij se obrnite na izvajalca avtobusnih prevozov podjetje Arriva. Dodatne informacije najdete tudi na: https://arriva.si/
Občanke in občane ter vse udeležence v prometu vljudno prosimo za razumevanje in strpnost ter upoštevanje prometne signalizacije.


Dostopnost