(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si
  1. VIO, 1. – 3. RAZRED

Spoštovani starši,
v četrtek, 6. 10. 2022, imamo naravoslovni dan. Obiskali bomo bližnje kmetije v Lovrencu. Učenci pridejo v šolo kot običajno. Dan bomo zaključili do 12.50. Malico bomo imeli v šoli. Za pohod naj bodo učenci primerno obuti in oblečeni. S seboj naj imajo nahrbtnik, kakšen prigrizek (suho sadje, oreščki, žitna ploščica, sadje) in vodo. Ogled kmetij bomo izvedli tudi v primeru dežja. V tem primeru naj imajo s seboj tudi dežnik in rezervna oblačila.
Jutranje in popoldanske aktivnosti bodo potekale po urniku. 

4. IN 5. RAZRED, RAZLIČNA OKOLJA IN ŽIVLJENJE V NJIH

Učenci pridejo v šolo ob 8.20. Spoznavali bodo različna življenjska okolja. Učenci naj bodo pohodno obuti in oblečeni za hojo, s seboj naj imajo podlago za sedenje. Naravoslovni dan zaključijo okoli 12.30.

6. IN 7. RAZRED, GOZD

Učenci pridejo v šolo ob 8. 20. Spoznavali bodo gozd na različne načine. Učenci gredo na spodnji del Kumna. Učenci naj bodo primerno oblečeni in obuti za hojo. Naravoslovni dan zaključijo okoli 12.30.

8. IN 9. RAZRED, GOZD

Učenci pridejo pred šolo ob 8.00 in po prejemu malice odidejo z rednim avtobusom na Činžata. Za avtobus ne potrebujejo denarja, ker ga bomo plačali z naročilnico. Spoznavali bodo gozd na različne načine. Učenci gredo do zgornjega dela gozdne učne poti na Ruti. Učenci naj bodo pohodno obuti in oblečeni za hojo. Naravoslovni dan zaključijo okoli 12.45.

Dostopnost