(+386) 02 630 0020 za.nas@oslovrenc.si

Projekt Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja – učitelj razrednega pouka

   

V NOVEMBRU IMAMO 3 UČITELJICE ZAČETNICE PREKO PROJEKTA PRVA ZAPOSLITEV

V okviru projekta Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2020 imamo na šoli od 1. aprila 2020 do 30. novembra 2020 naprej na delovnem mestu učiteljica razrednega pouka zaposleno Saro Šumer.  Obdobje prvih osmih mesecev se počasi zaključuje. Sara Šumer je pod vodstvom mentorice Metke Hrastnik opravljala vsa mnoga različna dela, ki jih opravljamo učitelji. Očitno je, da bo prvi del projekta zaključila natanko tako, kot ga je začela – na daljavo.

Zaradi dobrih izkušenj in tudi zaradi tega, ker je to način, s katerim lahko naša šola pomaga našim nekdanjim učencem in sokrajanom pri pridobitvi vseh potrebnih znanj in kvalifikacij za zasedbo delovnega mesta učitelj, smo se na nov razpis Prva zaposlitev 2021 sklop B – UZ prijavili tudi čez poletje. Bili smo uspešni in 1. novembra sta že začeli opravljati svoje delo Barbara Čučko, magistrica profesorica pedagogike in zgodovine ter Janja Forstner, magistrica profesorica slovenskega jezika s književnostjo. Z delom sta začeli na daljavo; prvi teden sta posvetili pregledu šolske dokumentacije ter pripravam na delo na daljavo; sedaj sta že pod vodstvom mentoric uspešni pri poučevanju na daljavo. V času trajanja projekta bosta opravljali tudi nadomeščanja ter organizirali obogatitvene dejavnosti za naše učence.

Obe zaposlitvi na projektnem delovnem mestu učitelj trajata od 1. 11. 2020 do 30. 6. 2021, nato je predvideno nadaljevanje zaposlitve za polovični delovni čas za obdobje 6 mesecev.
Projekt Prva zaposlitev sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dostopnost